koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Rainforest koffiebonen lijn bestaat uit 3 soorten. Voor Kaldi Mobiel is gekozen voor de Kaldi Rainforest Azteca Espresso Extra Dark, een koffie die uitermate geschikt is voor espresso en cappuccino.

Men mag het Rainforest logo voeren als 30% van de koffiebonen van Rainforest gecertificeerde plantages komt. Kaldi gebruikt als een van de weinige bedrijven 100% Rainforest gecertificeerde koffiebonen.

Rainforest Alliance is een internationale non profit organisatie met als doel ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn te beschermen.

Rainforest Alliance werkt alleen samen met gecertificeerde boerderijen en plantages om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te verzekeren en sociale verantwoordelijkheden te nemen.

Boerderijen en plantages die aan de strenge eisen voldoen van het Sustainable Agricultural Network worden gecertificeerd met het Rainforest Alliance keurmerk. De controle hierop geschiedt door onafhankelijke en geacrediteerde organisaties. Voor bedrijven en consumenten is Rainforest Alliance daarom een betrouwbaar keurmerk. Het product met het Rainforest logo is volgens strikte sociale- en milieustandaarden gemaakt.

Meer informatie over deze koffie vind je hier op onze webshop