Header slider

Kaldi Mobiel
Over Kaldi Mobiel

Mogelijkheden

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De Kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. Informeer naar de mogelijkheden!

Kaldi Mobiel is onderdeel van de Kaldi koffie en thee formule. Kaldi koffie en thee is in 2000 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een winkelketen van koffie en theespeciaalzaken met vestigingen door het hele land.

Kaldi Mobiel springt in op de vraag naar een goede kop koffie en/of thee op locatie. Sinds 2010 zijn bij allerlei evenementen onze mobiele koffiebars te vinden. Op deze evenementen worden door de getrainde barista's verschillende koffiespecialiteiten gezet en daarnaast wordt ook thee geschonken. Afhankelijk van de temperatuur kan naast koffie en thee ook iced cappuccino of (warme) chocolademelk geschonken worden.

Onze mobiele koffiebars zijn inzetbaar op elk evenement. Voor zowel bedrijven als particulieren. Kaldi Mobiel wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet door bedrijven op beurzen om vanuit de omgebouwde Piaggio klanten en gasten van koffie en thee te voorzien. De Kaldi Mobiel trekt de aandacht en is daardoor een echte eyecatcher op de stand. De Kaldi Mobiels zijn verder graag geziene gasten op bruiloften, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en nog veel meer. De mogelijkheden zijn legio. Informeer via onze website naar een passende oplossing voor uw evenement.

 

Kaldi koffie & thee 2000 - 2013