Mobiele Koffiebar Arnhem

E: arnhem@kaldimobiel.nl
M: 06-44047325

Ingrid Sieljes is een franchisenemer van het eerste uur. Ze begon met haar zus Carla hun Kaldi mobiele koffiebar Arnhem in 2011. Het Bevrijdingsfestival in Zwolle was een van de eerste serieuze opdrachten. Het bleek een mooie opstart als barista met eigen koffiemobiel. Tegenwoordig bedient Ingrid haar mobiele espressobar alleen, zonder zus Carla.

In de regio Arnhem is Ingrid met haar Kaldi Mobiel een bekend gezicht. Grote kans dat je haar ergens op een beurs, bedrijfsevenement of festival tegen bent gekomen. Graag maakt ze lekkere espresso’s en cappuccino’s voor jouw gasten of klanten. Vanuit een Kees van der Westen tweegroeps Mirage espressomachine maakt ze elk gewenste koffiespecialiteit vers klaar.

Net zoals haar andere Kaldi Mobiel collega’s komt Ingrid niet alleen in Arnhem, maar is ze beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Ze vervoert haar tot koffiebar omgebouwde Piaggio per aanhanger. Daardoor kan ze overal terecht om koffie en thee catering op locatie te verzorgen.

koffiebar-offerte-aanvragen

De Kaldi Mobiele espressobar heeft een capaciteit van ongeveer 100 consumpties per uur, ongeacht het soort koffie wat gemaakt wordt. Of het nu een ristretto is of een mooie latte macchiato. Ingrid draait haar hand er niet voor om. Natuurlijk heeft ze haar SCAE Level 1 certificaat, net als haar collega Kaldi barista’s. Naast koffie schenkt Ingrid ook thee en indien gewenst kan ze ook of Iced Cappuccino of (warme) chocolademelk meenemen.

Verder zijn er verschillende opties voor iets erbij. In overleg is bijna alles mogelijk. Een muffin, brownie of misschien een croissantje bij de koffie? Vraag ernaar in het offerte formulier.

Heb je interesse om een barista in te huren in de omgeving van Arnhem, al dan niet met mobiele koffiebar? Vraag dan een offerte aan via het formulier en we komen snel bij je terug.

Graag overleggen we de verschillende mogelijkheden met je voor het inhuren van een mobiele koffiebar Arnhem.

Mobiele Koffiebar Arnhem